Spolu v Cosalt Rimini domku

Cosalt Rimini 35 je mobilní domek, který si zamilujete. Je to domeček, vhodný od jara do podzimu. Dokonalý na společné chvíle, prodloužené víkendy nebo velké prázdniny. Domek je vhodný i pro rodinu s dvěma dětma. Pojďme se na něj podívat spolu. Mobilní domek má 12m x 3,7m, to dělá krásnou obytnou plochu 44,4m2. Najdete zde vše potřebné, od kuchyně, přes obývák jídelnu až po pokoje určené ke spánku. Domek je laděn do jemných tónů, které jsou doplněny dřevem.

mobilni sezonni domek

Při vstupu vás ohromí velká sedací souprava, která je obklopena okny, takže žádné tmavé a stísněné prostory nečekejte. V téže místnosti, v rohu, se nachází jídelní kout, kde v klidu usadíte čtyři osoby. Sedací souprava i jídelní lavice jsou stejně čalouněné a krásně se doplňují. Když popojdete do další místnosti, čeká na vás menší, avšak plně vybavená kuchyň. Opět se nemusíte bát málo prosvětlené místnosti, protože dřez je umístěn hned pod oknem. Z kuchyně stačí pár krůčku a jste v chodbě, z té můžete jít do dvou pokojů. Jeden z pokojů disponuje manželskou postelí, nočním stolkem, sestavou skříně, šuplíků, stolku a zrcadla. Ložnice má vchod do koupelny, která je taktéž plně vybavená. Poslední ložnice disponuje dvakrát postelí, skříní a menším toaletním stolečkem.

Jaro, léto, podzim. To jsou tři roční období, kdy domeček můžete využít. Vítání jara a začátek sezony v opékání buřtů, grilování naloženého masa nebo domácího burgeru z grilu. V létě bazén pro ovlažení, opalování se na sluníčku. S podzimem procházky po krásně zbarvené přírodě a možnost vrátit se do stále útulného mobilního domečku.

odpocinek v mobilnim dome

Nemusíte kupovat stavební parcelu za milion a brát si hypotéku, abyste si mohli postavit chatu. Nemusíte kupovat ani tu chatu a řešit skryté závady. Cosalt Rimini 35 vám nabízí prosvětlené, vkusně upravené a dostačující prostory. To vše s možností splátek. Cosalt Rimini 35 najdete na naší pobočce v Hradci Králové a prozatím nemá rezervaci, ale pokud vás oslovil, určitě nečekejte a sjednejte si s námi osobní schůzku.